Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Win een reis terug in de tijd bij Puy du Fou

Er zijn werelden en tijdperken waarvan men dacht dat ze voor altijd verdwenen waren. Het honderd jaar oude bos van de Puy du Fou is echter hun toevluchtsoord geworden en de geschiedenis gaat verder. 

Ontsnap naar Puy du Fou om dit land te ontdekken waar helden voor eeuwig bestaan. Kom het mysterie van deze buitengewone plek ontrafelen en maak een spectaculaire reis doorheen de tijd van de Romeinen tot in de 20e eeuw!  

Elke show, elk avontuur zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven. Bereid je samen met je familie of vrienden voor op een verbluffende ervaring vol overweldigende emoties, geweldige shows en prachtige herinneringen!  

En elke avond gaat de droom verder met de nachtelijke betovering: Les Noces de Feu

U bent uitgenodigd op de meest romantische bruiloft om een onvergetelijk feest te beleven. Bij het vallen van de nacht vieren de vioolspelende muze en de meesterlijk pianist hun eeuwige liefde in een sprookje van water en vuur waar dansers en reusachtige decors uit de diepten van het meer oprijzen.  

Deze nachtvoorstelling is inbegrepen in het bezoek aan de Puy du Fou tijdens de groene periode (zie openingskalender 2022). 

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 4 dagtickets naar Puy du Fou in 2022. 

De wedstrijd loopt tot en met 24 april 2022.