Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Win een wandelverblijf voor 2 personen in het Pays des Collines!

Het Natuurpark van het Pays des Collines bevindt zich in Picardisch Wallonië, op 20 km van Kortrijk, in het verlengde van de Vlaamse Ardennen. Zijn wallen- en heuvellandschap wordt doorkruist door talrijke wegen, paden en kronkelende weggetjes die zeer gewaardeerd worden door wandelaars en fietsers. 

Een 350 km lang knooppuntennetwerk verbindt het hele Natuurpark van het Pays des Collines en is volledig verbonden met het knooppuntennetwerk van de Vlaamse Ardennen. Fietsliefhebbers komen er zeker aan hun trekken met de 1600 km fietsknooppuntennetwerk van Picardisch Wallonië.

Geniet deze zomer van de release van de gloednieuwe Topogids van het Pays des Collines voor wandelingen dicht bij huis. De 10 wandelingen van 4 tot 16 km van deze gids leiden u door de mooiste paden van het knooppuntennetwerk van het Pays des Collines. Geniet van dit verblijf om onderweg een bezoekje te brengen aan het Huis van het Pays des Collines, het Pad van het Vreemde en het Pad van de Liefde, het Huis voor Geneeskrachtige planten, het Gasthuis Onze-Lieve-Vrouw met de Roos... Ga ook eens langs bij een van de vele brouwerijen, streekwinkels en lokale producenten om te smullen van de talrijke specialiteiten van de regio.  

Mooie wandelingen in Picardisch Wallonië, mooie wandelingen in het Pays des Collines.

Suggesties voor wandelingen, kaarten en verblijfsinformatie op www.visitwapi.be

Wedstrijd

Win 1 overnachting voor 2 personen, ontbijt inbegrepen + Wandelpakket Pays des Collines (Waarde € 155)

Afspraak in het Huis van het Pays des Collines in Ellezelles om uw wandelpakket op te halen en de nodige informatie over de streek te bekomen.

Het pakket bevat:

  • De gloednieuwe wandeltopogids van het Pays des Collines.
  • Wandelknooppuntenkaart – Pays des Collines, 350 km wandelknooppunten in het Natuurpark van het Pays des Collines

U neemt dan de richting van de bed and breakfast "La Douceur de la Miclette” voor een verblijf vol wandelplezier, natuur en ontspanning.