Winterdromen in Zwitserland

Droom je van eeuwige sneeuw in plaats van eeuwige regen? Van imposante bergtoppen en glasheldere meren? Van slapen in een iglo en een raclette-avondje in een grot?

In Zwitserland, in de regio’s Wallis en Berner Oberland, beleef je de spannendste winteravonturen. En dan hebben we het niet alleen over skiën en snowboarden, maar ook over sleeën en schaatsen – fun voor groot en klein! – over paragliden boven besneeuwde bossen en kajakken tussen de bergflanken.

Blader snel door deze winterspecial, boek je reis naar Zwitserland extra voordelig en droom vooral verder… Binnenkort komen je dromen uit.

Nog meer inspiratie over Zwitserland vind je op https://www.myswitzerland.com

Blader hieronder door de Zwitserland-special

Coronamaatregelen

Met het label ‘Clean & Safe’ verbinden toeristische dienstverleners zich ertoe om de regels opgelegd door het Zwitsers ministerie van Volksgezondheid en de brancheverenigingen strikt na te leven. Op Clean-and-safe.ch vind je meer informatie over de getroffen voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19. Voor alle actuele informatie over reizen naar Zwitserland, raadpleeg de reisadviezen van de Zwitserse en de Belgische overheid.