Camping Les Bois du Bardelet waar natuur, comfort en ontspanning samenkomen

Camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet, gelegen in het betoverende Loiredal, biedt een idyllisch toevluchtsoord te midden van bossen, wijngaarden en meertjes. Met 18 hectare aan weelderige natuur, 25 vaste staanplaatsen, 167 toeristische staanplaatsen en 75 huuraccommodaties, belooft deze ruime camping een perfecte balans tussen privacy en natuurlijke pracht.

De kampeerplekken, variërend van 100 tot 300 vierkante meter, zijn gescheiden door heggen en voorzien van elektriciteitsaansluiting. Voor extra comfort zijn er luxe kampeerplaatsen met privé-sanitair beschikbaar. Of je nu je eigen tent of caravan meebrengt of kiest voor een gehuurde tent, mobilhome of chalet voor 2 tot 6 personen, elk verblijf is omgeven door natuurlijke schoonheid en beschikt over een buitenterras met tuinmeubilair.

Voor waterpret biedt Camping Les Bois du Bardelet een buitenzwembad met glijbanen, een kleuterbad en een binnenwaterspeeltuin. Een ontspanningsruimte met een binnenzwembad, jacuzzi en fitness is beschikbaar voor degenen die liever in alle rust genieten. Voor visliefhebbers is er een visvijver op het terrein.

Geniet van heerlijke maaltijden in het campingrestaurant, haal snacks af bij de bar, en maak gebruik van gratis wifi in de openbare ruimtes. Ontdek de cultuurrijke schatten van het Loiredal, want Camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet is ideaal gelegen, op slechts enkele kilometers van de stad Gien.

Kies uit diverse huuraccommodaties, zoals Taos, Lodge Tent, mobilhomes, chalets of vissershuisjes, en geniet van de ontspannen sfeer van een 5-sterren camping. Zwem het hele jaar door in binnen- en buitenbaden, inclusief een overdekte waterspeeltuin voor de kleintjes en een wellnessruimte voor de ouders. Natuurliefhebbers kunnen zich vermaken met vissen in een van de twee vijvers of kanoën op de andere.

Castel les Bois du Bardelet biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een restaurant, bar en een gevarieerd animatieprogramma. Of je nu deelneemt aan de kidsclub, een potje tennis speelt, het sportterrein gebruikt, de fitnessruimte verkent, of gewoon geniet van de natuurwandelingen in de omgeving, deze camping staat garant voor een ontspannen vakantie die aan al je wensen voldoet.

Voor de actievelingen onder ons is er een ruime keuze aan sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, een sportterrein en een fitnessruimte. Laat de kinderen plezier beleven in de kidsclub terwijl je zelf geniet van welverdiende ontspanning in de wellnessruimte.

Daarnaast nodigen de schilderachtige omgeving en uitgestrekte natuurparken je uit voor verkenningstochten en ontspannende wandelingen. Ontdek de charmante stad Gien, op korte afstand van de camping, waar je kunt genieten van lokale lekkernijen en de rijke geschiedenis van het Loiredal kunt ontdekken.

Kortom, Camping Castel Domaine Les Bois du Bardelet is niet zomaar een camping; het is een bestemming op zich. Een plek waar natuur, comfort en ontspanning samenkomen om een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar avontuur, gezinsplezier of gewoon een moment van rust en sereniteit, deze camping heeft voor elk wat wils. Reserveer vandaag nog en ontdek zelf de magie van Les Bois du Bardelet.

Meer info

 

Gepubliceerd op maandag, januari 29, 2024 door Steven Durnez

Delen