Camping Key Europe: de meest complete kampeerkaart van Europa

De CKE-kaart geeft je tot 20% korting op ruim 3.000 campings in heel Europa, ook tijdens het hoogseizoen. De kaart werkt bovendien echt als een sleutel. Op de camping kan je snel en gemakkelijk inchecken, zonder je identiteitskaart te tonen. Als CKE-kaarthouder ben je ook automatisch verzekerd voor zowel ongevallen op de camping als de medische kosten achteraf. De verzekering geldt voor het hele gezin. De Camping Key Europe is ook dé kampeerkaart voor Scandinavië

Pasar-leden betalen slechts 9,95 euro voor hun Camping Key Europe kaart. Ben je geen lid, dan betaal je 12,95 euro.

Naast korting op campings zijn er nog andere voordelen verbonden aan de CKE-kaart, zoals kortingen op restaurants, bezienswaardigheden, toeristische attracties… Een voordelenpakket over heel Europa.

 
Je ontvangt je CKE-kaart en ANWB Campinggids uiterlijk 10 werkdagen na ontvangst van je betaling.
 
Door de CKE-kaart aan te vragen, kom je automatisch in de Pasar-abonnementslijst van CKE-houders terecht. Zo krijg je midden december van hetzelfde jaar al je nieuwe CKE-kaart voor het volgende jaar toegestuurd, zonder dat je er iets voor hoeft te doen!

Vind je CKE-camping in de ANWB Campinggids

In de ANWB Campinggids worden alle ruim 4300 campings opgenomen die door onafhankelijke ANWB-inspecteurs beoordeeld zijn met 3 sterren of meer. Dit zijn campings waar je als kampeerder met een gerust hart naartoe kan, de campings staan voor een bepaalde kwaliteit. In de gids zie je ook duidelijk op welke van deze campings je CKE-korting krijgt. 

Als Pasar-lid betaal je slechts 22,90 euro voor je CKE-kaart  met ANWB Campinggids. Niet-leden betalen 25,90 euro. 

Je ontvangt je CKE-kaart en ANWB Campinggids uiterlijk 10 werkdagen na ontvangst van je betaling.

Heb je al een CKE-kaart en wil je ook de handige ANWB Campinggids ontvangen?

 
Stort 12,95 euro (inclusief verzendkosten) op het rekeningnummer BE05 7995 5203 4375 met als referentie “campinggids 2018 + jouw CKE-nummer”.  Je CKE-nummer vind je vooraan op je CKE-kaart. Let op: je kan enkel een ANWB Campinggids aanvragen als je een geldige CKE-kaart hebt. 

Legitimatiebewijs: vlot inchecken op de camping

Camping Key Europe is je vervangend legitimatiebewijs, je hoeft je identiteitskaart niet meer af te geven.  Inchecken gaat voortaan snel en gemakkelijk, want op de kampeerkaart staan al jouw gegevens.

Camping Key in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië,…
Daar kan de campingeigenaar je toch nog naar een aanvullende legitimatie vragen. Dit is verplicht door de (plaatselijke) overheden. 

Camping Key is geldig als kampeerkaart in Scandinavië
Alle campings in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken waar voorheen de Camping Card Scandinavia verplicht was, accepteren voortaan Camping Key .

Gratis ongevallenverzekering

Verlies en schadeverzekering
Met de campingcard bent u verzekerd tegen ongevallen die kunnen voorkomen op campings, caravan- en campercampings, in hotels en in vakantiehuizen.

Geldig in heel Europa
De verzekering biedt dekking in heel Europa en tevens in Marokko en Turkije, op voorwaarde dat de gast een geldige Camping Key heeft en het een commerciële camping is.

Dekking voor het hele gezin
De verzekering dekt jou als houder van de CKE-kaart en je gezin plus tot en met drie kinderen onder de 18 jaar oud.

Verzekeringsvoorwaarden

De verzekering biedt subsidiaire dekking, wat inhoudt dat al bestaande verzekeringen eerst moeten worden aangesproken. Het ongeval moet hebben plaatsgevonden op het kampeerterrein en dient te zijn aangegeven bij de campinghouder of iemand in een vergelijkbare positie, die de leiding moet nemen bij de afhandeling van het ongeval.

Lees de volledige verzekeringsvoorwaarden. 

Download het schadeformulier. 

Gratis handige online app

Met jouw Camping Key Europe kaart kan je gratis de ANWB-campingapp downloaden.. Zo kies jij zelf of je jouw CKE-kaart op de klassieke of de digitale manier gebruikt. Meer en meer campings opteren voor de digitale toepassing.

Download de My Camping Key app: 

  • Surf naar de App Store (Apple) of naar de Google Play Store (Android) en zoek op ‘ANWB Camping’. 
  • Download de app of je iPhone of smartphone.
  • Open de app en voer je CKE-lidnummer in.
  • Geef je telefoonnummer en je emailadres in.
  • In je mailbox krijg je een email met een code, deze geef je in en de app is klaar voor gebruik.

Vanaf 2018 zijn de campings (in het Nederlands) gemakkelijk raadpleegbaar via de volledig responsive website www.campingkeyeurope.com (zowel op pc als mobiel op je tablet of smartphone). 

CKE-kaart kwijt? Vraag gratis een duplicaat aan

Ben je je CKE-kaart kwijt? Vraag een duplicaat aan. Stuur een mailtje met je gegevens (naam, adres, identiteitskaartnummer, geboorteplaats, geboortedatum en evt. je Pasar-lidnummer) naar kamperen@pasar.be. Voor 5,95 euro bezorgen we je een nieuwe kaart.