Onze magazines

Magazines

Bij Pasar krijg je het hele jaar door massa’s tips en inspiratie voor je vrije tijd. In de nieuwe magazines en formules leggen we nu volledig de focus op één van onze drie passies. 

Pasar WandelenPasar Fietsen en Pasar Camper & Kamperen staan boordevol boeiende reportages, originele routes en handige tips.

Lid van Pasar? Lees onze magazines online

Ontdek hieronder onze meest recente magazines

Pasar Wandelen - Juli 2024

Pasar Wandelen 24-7

Iedereen mee op stap: dat is het motto van het wandel- en fietsevent dat Pasar samen met Monnikenheide-Spectrum organiseert... en meteen ook een prima plan voor de zomervakantie. Want ja, Pasar zomert! Wandel jij ook mee op een van de vele georganiseerde wandelingen? 

Duik jij liever de natuur in om kleine en grotere beestjes te gaan spotten? Of mag het nog grootser, met een wandeltrip over klompenpaden in de Achterhoek? Of zelfs een wandelvakantie in de Ardèche, van het ene schattige dorpje naar het andere? 

Als je de Olympische Spelen iets actiever wil beleven dan vanachter je tv-scherm, dan is er de GR75 voor jou: in twee dagen 50 km lang stappen lang de highlights van Parijs2024! In eigen land kan je langs de Via Limburgica al beginnen aan de lange weg naar Compostela. Of een treinstapper doen, bijvoorbeeld van Bergen naar Thieux. 

Tips om een wandelweekend weg te plannen, samen met je goede vrienden/vriendinnen, krijg je van blogster Luus. Wandelinspiratie genoeg voor jou in dit Pasar-magazine. Geniet van de zomer!

Koop in onze webshop

Pasar Camper & Kamperen - Juni 2024

Pasar Camper & Kamperen

De zomervakantie, da’s eindelijk meer tijd om dingen samen te doen. Met je (bijna) volwassen zoon in een campervan naar de Vuelta, bijvoorbeeld. Met je twee kleintjes in een ruime camper naar de Oostenrijkse bergen in Salzburgerland: de ultieme campertest. Of met het hele gezin naar de Achterhoek, om elke dag nieuwe avonturen te beleven met als thuisbasis je gezellige canvastent. Of op een boerderijvakantie gaan helpen met de dieren en heerlijke hoeve-ijsjes eten… 

Als er water in de buurt is, wordt kamperen op warme zomerdagen nog fijner, of er nu een zwembad is op de camping of een kampeerplek hebt gevonden aan de rand van een meer of aan de oever van een kabbelend beekje. 

Zijn je kinderen helemaal gek van dino’s? Op dan naar de Eifel, naar Dinosaurierpark Teufelsschlucht. Da’s even spannend als het klinkt! En schaapjes tellen, dat lukt dan weer vlot in de Cotswolds, als je de oversteek maakt naar Engeland. Inspiratie genoeg voor een mooie zomer in deze Pasar Camper & Kamperen…

Koop in onze webshop

Pasar Fietsen - Mei 2024

Pasar Fietsen mei 24

Kunst is een mooie manier om dingen te zeggen waar geen woorden voor zijn. Zo vertellen de kunstwerken van kunstenproject Onzichtbaar Landschap het verhaal van de Groote Oorlog in de Westhoek, een verhaal van oorlog, verlies, opoffering en hoop in de toekomst. 

Als je langs de Leie fietst, kijk dan eens door de ogen van de schilders die het glitterende licht in de kronkels van de rivier probeerden te vangen. Dagje naar zee? Kunst kijken aan de kust, da’s Beaufort 2024, ideaal met de fiets te doen! Want als je trapt, kijk je anders naar je omgeving. Je ziet meer in de auto, ontdekt de omgeving van dichtbij.

 Ideaal voor een citytrip, zeker in fietsstad Kopenhagen, waar fietsbruggen je van de ene wijk naar de andere brengen. Fietsen en varen, da’s ook een bijzondere combinatie, in de Bourgogne bijvoorbeeld. Zet dus je zonnebril maar op – Pasar heeft voor jou al de beste exemplaren voor op de fiets getest – en rij de zon tegemoet. Want er is zoveel moois te zien onderweg…

Koop in onze webshop

Overzicht oude jaargangen

rr

Wil je ook gaan fietsen op Gozo maar weet je niet meer in welk nummer van Pasar je de reportage gelezen hebt? En dat stuk over hippe hostels, wanneer was dat weer verschenen? Zoek het op in onze handige indexen per jaargang.

Meer info