Pasar Zomert

Het is al jarenlang een zomerse traditie: Pasar-verenigingen kiezen een vaste dag om wekelijks samen te wandelen of te fietsen langs de meest verrassende plekjes in eigen streek.
 
 Schrijf je in en ontdek heel Vlaanderen, de enthousiaste Pasar-vrijwilligers nemen je graag op sleeptouw tijdens wandelingen en fietstochten die ze zelf hebben uitgestippeld. Deze zomer worden de bijeenkomsten natuurlijk aangepast aan de coronamaatregelen. Aangezien alles in openlucht plaatsvindt, kan je in alle veiligheid deelnemen.

In het kader van de coronamaatregelen:

  • Is vooraf inschrijven verplicht
  • Controleer je nog even vooraf de activiteit op www.pasar.be/zomert
  • Vragen wij jou om de veiligheidsmaatregelen te volgen

 

 

Noord-Voorkempen

De regio Noord- en Voorkempen is een groene regio in het noordwesten van de provincie Antwerpen. Dit toeristisch gebied staat bovendien bekend als een aantrekkelijk wandelgebied. Kasteelparken, uitgestrekte bossen, heide en landbouw wisselen er elkaar af. In dit kader organiseren 9 Pasar-afdelingen uit de regio Noord- en Voorkempen de reeks ‘Pasar Zomert’: elke woensdagavond vanaf 1 juli t.e.m. 19 augustus een geleide wandeling door de mooiste en groenste plekjes van deze regio.

Bekijk het programmma Pasar Zomert in Noord-Voorkempen

Nete- en Dijleland

De regio Mechelen ligt ten zuiden in de provincie Antwerpen en wordt doorkruist door de Dijle, Nete, Rupel en Zenne. Deze regio herbergt een groot aantal bos- en natuurgebieden, zoals het gekende Mechels Broek, de verschillende forten en schansen zoals o.a. het Fort van Walem, maar ook vele domeinen, parken, kasteelgronden tot verschillende historische hoeves. 3 plaatselijke Pasar-afdelingen in de regio Mechelen Oost (Duffel, Dijletrotters en Sint-Katelijne-Waver) nemen je in de maanden juli en augustus op een vaste dag in de week mee om deze prachtige streek te ontdekken.

Bekijk het programma Pasar Zomert in Nete- en Dijleland

Vlaams-Brabant

De afdelingen uit Vlaams-Brabant verwelkomen jou op Pasar Zomert Vlaams-Brabant!

Bekijk het programma Pasar Zomert in Vlaams-Brabant

Limburg

De afdelingen uit Limburg verwelkomen jou graag!

Bekijk het programma Pasar Zomert in Limburg

West-Vlaanderen

Ontdek al wandelend of fietsend de verschillende streken in West-Vlaanderen.

Bekijk het programma Pasar Zomert in West-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

Ontdek al wandelend of fietsend de verschillende streken in Oost-Vlaanderen.

Bekijk het programma Pasar Zomert in Oost-Vlaanderen

Met de steun van