Pasar Zomert

Pasar Zomert – een hele zomer lang genieten in Vlaanderen 

Ondanks het slechtere weer waren heel wat wandelaars en fietsers wat blij om tijdens de zomermaanden samen opnieuw op stap te gaan. Pasar Zomert bood vele boeiende ontdekkingstochten in alle uithoeken van Vlaanderen. 

Een mooi aanbod van 81 wandelingen en 8 fietstochten bracht 3941 deelnemers op de been. Dit alles werd mogelijk gemaakt door de inzet en de expertise van meer dan 250 vrijwilligers uit 65 afdelingen van Pasar. 

Ook in 2022 wil Pasar Zomert uitpakken met een mooi aanbod aan activiteiten! Houd volgend jaar dus zeker www.pasar.be/zomert in de gaten. 

Pasar zomert 2021 was een samenwerking van vele vrijwilligers van Pasar en genoot de steun van CM, toeristische diensten, Vayamundo, Corsendonk Hotels, Kompas Camping, Regionale Landschappen, de provincie Antwerpen, Natuurpunt, het Nationaal Geografisch Instituut en een aantal lokale handelaars. 

Ontdek hieronder het programma per provincie

In het kader van de Corona-maatregelen ​

  • is vooraf inschrijven verplicht
  • breng je verplicht een mondmasker mee
  • raadpleeg vooraf op www.pasar.be/ zomert of er wijzigingen of bijkomende maatregelen van toepassing zijn (als deze zouden opgelegd worden door de overheid)
  • vragen we jou om de veiligheidsvoorschriften te volgen.

Word lid en wandel gratis mee

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages. Ook dit jaar met  massa's tips en inspiratie voor trips in de buurt.  

Profiteer nu van deze actie en krijg 6 magazines aan huis geleverd én ontvang 69 wandel- en fietsroutes in je mailbox.

  • Als lid van Pasar neem je gratis deel aan alle Pasar Zomert-wandelingen.
  • Altijd massa’s dicht-bij-huis tips en inspirerende reportages.
  • Gratis extra wandel- en fietsfiches in eigen land.
  • Boeiende reportages rond wandelen, fietsen, kamperen en vakanties.

+ Een Pasar-bundel van 69 routes voor een ideale staycation. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef!