Pasar Zomert

Pasar zomert … het belooft terug mooi te worden! Voor velen een vertrouwd scenario. Voor anderen een eerste kennismaking misschien? Wandelaars verzamelen aan de Pasar-vlag. Veters worden aangesnoerd, nog snel de drinkbus in de rugzak en klaar zijn we om het mooie van de natuur tijdens zalige avonden op te snuiven. Pasar-vrijwilligers nemen je mee en laten je de mooiste plekjes van hun dorp of streek ontdekken. De stress van de dag valt bij iedere stap van je schouders.  

Ruim 600 Pasar-vrijwilligers, kregen het terug voor elkaar. Op de kalender van juli en augustus, prijkt op elke weekdag de aankondiging van een Pasar zomert-activiteit. Het zijn vooral begeleide avondwandelingen van ongeveer 8 km, maar ook een aantal begeleide fietstochten. Achter iedere activiteit zit het engagement en de creativiteit van vrijwilligers om de mooiste plekjes, paadjes en weetjes met jou te delen. Het wordt beslist een ontdekking en wie weet … hou je er ook nieuwe vriendschappen aan over! 

Iedereen kan deze zomer proeven van de activiteiten van Pasar zomert. Pak je tijd. Activeer je contacten en nodig iemand uit. Beleef toffe momenten en hou er heerlijke herinneringen aan over!