E-Bike beurs Zandhoven

Deze activiteit is voorbij
2 minuten leestijd

Twijfel je al even of je een elektrische fiets zou aankopen? Zou je er graag eerst een paar kunnen testen? Kom dan naar deze beurs waar verschillende fietshandelaars hun nieuwste e-bikes gaan tentoonstellen en waar je veel van deze modellen kan testen.

Dit initiatief wordt georganiseerd door Pasar Voorkempen in samenwerking met de gemeente Zandhoven en de politiezone ZARA.

Pasar en de politie zullen op dat moment infosessies geven om nieuwe e-bikegebruikers de weg te wijzen bij hun aankoop en om meer uitleg te geven over de meest actuele wetgeving op vlak van e-bikes.

 

De toegang tot dit evenement is helemaal gratis!

Redenen om op 5 maart 2023 koers te zetten naar de E-Bike beurs in Zandhoven:

1. Twijfel je al even of je een elektrische fiets zou aankopen? Zou je er graag eerst een paar kunnen testen? Dat treft: op de fietsbeurs kan je buiten vrijblijvend een rondje maken met e-bikes van verschillende merken.

2. De afdelingen van Pasar regio Voorkempen organiseren deze beurs samen met de gemeente Zandhoven en de politiezone ZARA (Zandhoven en Ranst). Zij beantwoorden alle mogelijke vragen die je maar kan hebben over veilig fietsen met een e-bike.

3. Heb je een vraag over de wetgeving rond elektrisch fietsen. Heb je een verzekering nodig? En wat met een rijbewijs, nummerplaat en helm? Moet je je e-bike inschrijven? Je bent weer helemaal mee dankzij de workshops die op de E-Bike beurs worden gegeven. Tijdens deze workshops geven fietsconsulenten van Pasar én agenten van politiezone ZARA je ook een degelijke uitleg over de  verschillende types fietsen.

4. Droom je van weekendjes weg of zelfs heuse fietsreizen met je e-bike? Op de infostand van Pasar kan je je laten inspireren om jouw volgende uitstap te plannen.

  • Fietsen
Zandhoven

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Evenementenhal De Populier
Populierenhoeve 22
2240 Zandhoven
België

beginuur
10h00
nuttige informatie voor deelnemers

GRATIS INKOM

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer