Fietstocht van Alken naar Diepenbeek

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Pasar Alken heeft op zondag 20 september 2020 een namiddagfietstocht van Alken naar Diepenbeek. Langs rustige wegen, deels langs het fietsroutenetwerk fietsen we richting Diepenbeek. Onderweg passeren we langs een van de grootste aardbeientelers,de kasteelhoeve 'Printhagen, de 'Luimertingenmolen'. Ongeveer halfweg is een sanitaire stop voorzien en ook gemogelijkheid voor een drankje. In het tweede gedeelte van onze tocht, als het zonnetje ons genegen is kan er ook een 'Keyzel Cremke' genuttig worden voor de liefhebbers. Nadien fietsen wij verder richting Hasselt, waar we een stuk 'fietssnelweg' volgen alvorens we terugkeren via de Mombeekvallei naar ons vertrekpunt..

Mogen we vragen U te houden aan de Corona maatregelingen die dan van toepassing zijn:.We zijn verplicht iedereen in te schrijven met telefoonnummer.

- Voldoende afstand houden (+1,5 m) tijdens de tocht, tenzij personen van uw eigen bubbel.

- Bij de stopplaats = Handen ontsmetten en mondmasker gebruiken. Afstand houden (+ 1,5 m) 

Wij danken jullie voor het toepassen van deze maatregelen. Hou het veilig voor jezelf en voor anderen.

  • Fietsen
  • Avontuur
  • Cultuur
  • Actief
Alken

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Parking Sporthallen De Alk
Koutermanstraat z/n
3570 Alken
België

beginuur
14h00
aantal deelnemers
5-25
leden: €1.00 niet-leden: €1.50
nuttige informatie voor deelnemers

Gelieve u te voorzien van een mondmasker (stopplaatsen), Afstand houden tijdens het fietsen en in de stopplaatsen. Zo houden we het veilig voor jou en voor de deelnemers.

Contactpersoon

Hermans Jos

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer