Kemping Kids goes Normandie

Ons eerste buitenlands kamp brengt ons 74 à 79 jaar terug in de tijd. We trekken naar Normandie, meer bepaald Asnières-en-Bessin waar we verblijven op de prachtige camping Ferme Hay Day.
Dit is een camping met reuze staanplaatsen in een feeërieke omgeving. Hier mag je, zonder schaamte, verkleed rondlopen zoals tijdens de oorlogsjaren.
Voel je ook de geschiedenis over je heen dwarrelen van zodra je Normandië binnen rijdt? Terecht, want hier vond 1 van de grootste ondernemingen uit de wereldgeschiedenis plaats!  Deze gaan wij een stukje in gedachten herbeleven.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 13 april 2019 - 10:00 tem zaterdag 20 april 2019 - 10:00
Praktische info

Wij kampeerden eerder al in Bastogne, en daarna bleek duidelijk dat onze kleine kampeerders graag meer wilden leren over WO II. Tijdens deze kampeertrip verblijf je op een prachtig gerenoveerde hoevecamping Ferme Hay Day, in de directe omgeving van  Omaha Beach zelf. Een leuke strandvakantie gecombineerd met een flinke snuif geschiedenis: daar worden kinderen én (groot)ouders blij van.

Waar vindt de activiteit plaats
Frankrijk

Deelname-informatie

Deelnemers
4 - 25

Contactpersoon

Contactpersoon
Jan Ringoet
Kempingkids@telenet.be
+32 (0)491340986
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!