Kerstmarkt

Wie al van de kerstsfeer wil proeven, kan op zaterdag 14 december terecht in De Ark te Ardooie. De evenementenhal wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstdecor en tientallen hobbyisten zullen er met eigen creatieve kerst- en eindejaarsideeën de bezoekers verrassen.

Het indoor gebeuren zorgt ervoor dat de gezellige warmte niemand afschrikt om er heen te gaan. De kerstmarkt start om 13 uur, eindigt om 18 uur en is GRATIS toegankelijk. Traditiegetrouw is ook de gulle kerstman van de partij. Hij heeft zijn zak vol lekkers gestopt en zal de kinderen verrassen met snoep of een leuk hebbedingetje. Wie koffie met pannenkoeken of een warm of koud drankje wil, kan terecht in de gelegenheidsbar.

De kerstmarkt telt meer dan 45 standen, hobbyisten zorgen voor een unieke sfeer met leuke kerst- en eindejaarattenties van diverse soort. Er zijn originele kerstkaarten, kerststukjes, kalligrafie- en letterkapcreaties, kaarsen, kleifiguren, keramiek, juwelen, … er is chocolade-lekkers, zelfgemaakte koekjes, enz.

Met een invulbon maak je kans om de Valentijnsavond 2020 van Pasar Ardooie-Koolskamp gratis mee te maken (diner + optreden van Mieke en Bandit).

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 14 december 2019 - 13:00
Praktische info

De toegang is GRATIS.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Evenementenhal De Ark
Melkerijstraat 2/A - Ardooie
8850 Ardooie

Deelname-informatie

Deelnemers
50 - 500

Contactpersoon

Contactpersoon
Rita Watteny
pasarardooiekoolskamp@skynet.be
0497 38 37 74
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!