Busreis Rotterdam

Ontdekking van één van de grootste havensteden van de wereld. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, één van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. Tij-dens een wandeling in het historische hart van de stad bewonderen we de beroemde kubushui-zen, het Potlood en de bijzondere architectuur van de Markthal. De Erasmusbrug is een sterk staaltje architectuur en eveneens een must-see tijdens een stadsrondrit. Bezoek met een lift van de 185 m hoge Euromast en tevens genieten van een 3-gangen middagmaal op 100 m hoogte. We eindigen de dag met een havenrondvaart langs een indrukwekkende skyline, werven, dokken en hypermoderne overslag van duizenden containers.
 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 14 september 2019 - 07:00 tem 20:00
Praktische info

INFORMATIE en INSCHRIJVING bij: Marleen en Marnix Bobelyn-Boonaert Laagland 13 9920 Lovendegem Telefoon: 09 372 65 86 GSM 0478 66 92 85. E-mail: marleen.boonaert@skynet.be
BETALING: enkel via overschrijving op rekeningnummer (IBAN): BE09 8904 1402 7757 BIC begunstigde: VDSPBE91 Tennisstraat 17 9920 Lovendegem.
INBEGREPEN: Busreis, stadswandeling, warm middagmaal met 2 drankjes, bezoek aan Euromast, haven-rondvaart, fooi buschauffeur.
NIET INBEGREPEN: koffie tijdens de heenreis, dranken tijdens de boottocht, facultatief avondmaal op de terug-reis en tussendoortjes.
Vertrek aan de sporthal Sportstraat Lovendegem om 7.00 uur stipt.
Terug in Lovendegem rond 20.00 uur
 

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
sporthal Lovendegem
Sportstraat
9920 Lovendegem

Deelname-informatie

Deelnemers
25 - 48
Deelnameprijs leden
€75.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 85.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Marleen Boonaert
Marleen.Boonaert@skynet.be
09 3726586 of gsm 0478 669285
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!