Kempen Puur Genieten

Ben je nu wandel-, fiets-, kampeer- en/of cultuurliefhebber?
In de Kempen ben je aan het juiste adres.

In de brochure Kempen Puur Genieten vind je tal van recreatieve activiteiten met een fijne toets van erfgoed en streekproducten. Zo kan je erfgoed bezoeken of genieten van een  fietstocht  met Kempische lekkernijen.

Hou je van avontuur ontdek verschillende Kempische plekjes met gids of neem deel aan het kampeerweekend van Pasar Kemping Kids. Daarnaast zal er tijdens elke activiteit de inwendige mens worden versterkt door diverse streekproducten.

Hoe meer je deel neemt aan de activiteiten, hoe meer kans je maakt op één van de mooie prijzen die worden aangeboden door verschillende adverteerders uit deze brochure. 

Iedere deelnemer ontvangt bij iedere activiteit een invulkaart die hij/zij kan invullen en in de grote tombola doos kan deponeren. Tijdens de laatste activiteit op zondag 11/11/2018 te Balen worden de tien winnaars bekend gemaakt.

Als Pasarlid geniet je bij elke deelname van een ledenkorting. Lid worden kan via www.pasar.be/lidworden  of via de Pasar medewerkers tijdens de activiteiten.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 18 maart 2018 - 00:00 tem dinsdag 11 september 2018 - 00:00
Praktische info

Digitaal Programma "Kempen Puur Genieten

Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats
-
- -
- -

Deelname-informatie

Contactpersoon

geen@geen.com
-
Georganiseerd door
In samenwerking met

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!