Vijfdaagse Moezelreis te Oberfell

Na het grote succes in 2019, kozen we voor dezelfde locatie en logies.  Maar vanzelfsprekend met een totaal ander programma.  We hebben voor jullie terug gereserveerd in het Enjoy-hotel Zur Krone in Oberfell aan de Moezel in Duitsland.

Het hotel biedt ons o.m. het volgende aan:

·       ontvangst met broodmaaltijd en verse soep

·       4 x overnachting met uitgebreid Enjoy- ontbijtbuffet

·       4 x broodmaaltijd of lunchpakket ’s middags

·       4 x 3-gangen keuzemenu ’s avonds

·       Koffiecorner met koffie en thee de hele dag door – GRATIS

·       alle drankjes van 17u t/m 24u GRATIS – hierbij bieren, wijnen ,fris- en vruchtendranken, jenevers en apfelkorn, enz.

·       diverse animatie ’s avonds (o.m. wandeling met degustatie, cocktailavond, dansavond,…)

·       GRATIS gebruik versnellingfietsen en andere faciliteiten, voor diegenen die van ons programma willen afwijken.
 

Vanzelfsprekend zorgen we terug voor een volledig programma voor deze 5-daagse. Hierbij

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 23 september 2022 - 07:00 tem dinsdag 27 september 2022 - 20:45
Praktische info

Vrijdag 23 september :

Heenreis.

In de namiddag rijden we naar het Moezel-dorpje Löf, niet ver van Oberfell.  Voor de liefhebbers maken we er een vrij makkelijke 5,5 km lange wandeling.  De niet-wandelaars genieten ondertussen van een terrasje of blijven in de buurt van Hotel Zur Krone.

 

Zaterdag 24 september :

Volle-dag-uitstap met in de voormiddag bezoek en wandeling in het pittoreske dorpje Monreal (lunchpakket ter plaatse) en in de namiddag een prachtige treinrit met de Vulkan-Express door het natuurschone Brohltal.

 

 

 

Zondag 25 september :

Volle-dag-uitstap naar de Rijn.

We rijden met de bus tot Bingen am Rhein en nemen van daaruit de boot naar Assmannshausen. We nemen de zetellift naar het Jachtslot Niederwald en wandelen tot bij het Niederwalddenkmal (van waaruit we een prachtig zicht hebben op de Rijn). We gebruiken ons luchpakket en nemen de kabelbaan naar Rüdesheim am Rhein. Vrij bezoek aan dit overbekende charmante wijndorpje.

 

Maandag 26 september :

In de voormiddag gaan we naar Münstermaifeld en maken er een leuke stadswandeling of genieten van een terrasje. ’s Middags keren we terug naar Hotel Zur Krone voor een broodmaaltijd met verse soep.  In de namiddag rijden we naar Cochem en brengen een bezoek aan de imposante Reichsburg (met Nederlandstalige (audio)gids).  Vrij bezoek aan Cochem.

 

Dinsdag 27 september :

Terugreis.

We rijden van Oberfell naar Bonn. ’s Middags genieten we er van een heerlijk buffet in Gasthaus Im Stiefel en in de namiddag maken we met onze bus een heel mooie toeristische stadsrondrit (Nederlandstalige gids komt aan boord) doorheen deze voormalige Duitse hoofdstad en geboortestad van Beethoven.  Voor zij die het wensen maken we ook een korte wandeling in het stadspark Rheinaue.

 

Waar vindt de activiteit plaats
Duitsland
Lokaal of vertrekplaats
Oostakkerdorp
Oostakkerdorp
9041 Oostakker

Deelname-informatie

Deelnemers
50 - 60
Deelnameprijs leden
€435.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 455.00
Deelnameinformatie

Tijdens onze reis respecteren we de Belgische en de Duitse coronaverplichtingen zoals ze op dat moment van kracht zijn.  Wej bieden jullie een volpension-verblijf plus alle hierboven vermelde extra’s, autocar (5 dagen te onzer beschikking), de verzekering (LO, BA én annulatieverzekering met ingang maximaal 60 dagen voor de afreis), taksen, BTW en alle in het programma voorziene uitstappen, (geleide) bezoeken en toegangsgelden tegen de prijs van  € 435 per persoon voor Pasar-leden. Vanzelfsprekend kunnen ook niet-leden en sympathisanten met ons mee. Voor hen bedraagt de prijs € 455 per persoon.  In het hotel is een beperkt aantal single kamers ter beschikking zonder meerprijs.

 

Wil je met ons mee… wees er dan vlug bij en schrijf met onderstaand inschrijvingsformulier in bij Eric De Mey, Sint-Jozefstraat 32 te 9041 Oostakker of bij Erik Verleyen, Henri Bernard de Tracylaan 53 te 9041 Oostakker.  Of mail je gegevens door naar pasar.oostakker@gmail.com.

Samen met je inschrijving verwachten we ook een voorschot van € 55 per persoon door storting op rekeningnummer BE13 8905 3402 4639 van Pasar Oostakker met vermelding ‘Voorschot Moezelreis – naam en aantal personen’ en dit tegen uiterlijk 15 april 2022 (of zolang er plaatsen beschikbaar zijn). Het saldo dient betaald te worden tegen 15 juni 2022Inschrijving is pas definitief na betaling van voorschot

Contactpersonen

Contactpersoon
Erik Verleyen
erik.verleyen@proximus.be
092513470 of 0472882840
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Eric De Mey
dmeyric@gmail.com
0468489938

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!