Wandel- en fakkeltocht tvv Music For Life!

Schrik je niet van een stevige wandeltocht? Wil je samen met ons iets veranderen aan het lot van de meisjes in Bangladesh die onze wandelkleren maken? Stap dan op 22 december mee naar het Music For Life - terrein in Puyenbroeck en beleef een onvergetelijk en hartverwarmend avontuur.

Voor de ‘vikings’ onder ons stippelden we een traject uit van 27 kilometer, met als startpunt Gent. Een iets kortere maar minstens even coole tocht van 15 kilometer vertrekt in Lokeren. Bijtanken doen we met een hapje en drankje in Zaffelare. De laatste vijf kilometer naar Puyenbroeck doen we met z’n allen, fakkel in de hand. Linde Merckpoel , here we come!

Kilometers voor kledingarbeidsters
Wist je dat een kledingarbeidster op één dag evenveel calorieën verbruikt als een sporter die een marathon loopt? Haar werkdag? Da’s meer dan tien uur zwoegen in een snikhete, vaak onveilige fabriek, zes dagen op zeven. En dat in ruil voor een hongerloon. Enkel door het kloppen van overuren verdient ze genoeg om te overleven. Vrije tijd? Tja,…
Dat moet veranderen!

Doe je mee? Zij verdienen het.

Wij stappen voor de maaksters van onze wandelkleren. Deelnemen kost 15 euro. In ruil daarvoor zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring, een T-shirt -uiteraard gemaakt in goede omstandigheden-,hapjes, drankjes, gadgets, aanmoedigingen onderweg, én vervoer terug vanuit Puyenbroeck. 

En we doen meer. Samen zamelen we 1.000 euro in voor de vzw Wereldsolidariteit en haar partners. Zij nemen het op voor kledingarbeidsters in Bangladesh, Cambodja en Indonesië.

Inschrijven kan vanaf… nu! Jij kiest je startplaats en het bedrag dat je graag wilt schenken. Wij zorgen voor de rest. Eigenlijk alleen zin in een korte fakkeltocht? Vertrekken vanuit Zaffelare kan perfect.

Inschrijving via inschrijvingsformulier:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDWGqtwkp3lUIOeSl6Lq6tkllfs4Be6AXoGzaDuNRlbnBfiQ/viewform?usp=pp_url
Na ontvangst van je inschrijving en jouw overschrijving, weten we dat je met ons meestapt!

Ngo Wereldsolidariteit steunt vakbonden, mutualiteiten, vrouwen- en jongerenorganisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij verdedigen arbeidsrechten, vechten voor betere arbeidsomstandigheden en betaalbare gezondheidszorg voor de kwetsbare bevolking. (www.wereldsolidariteit.be) (www.cleanekleren.be)

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 22 december 2018 - 12:00
Praktische info

Inschrijving via inschrijvingsformulier:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDWGqtwkp3lUIOeSl6Lq6tkllfs4Be6AXoGzaDuNRlbnBfiQ/viewform?usp=pp_url
Na ontvangst van je inschrijving en jouw overschrijving, weten we dat je met ons meestapt!

Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats
-
- -
- -

Deelname-informatie

Contactpersoon

Contactpersoon
-
geen@geen.com
-
Georganiseerd door
In samenwerking met
Wereldsolidariteit

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!