zondag 4 februari 2018: Rode Neuzenwandeling

Naar jaarlijkse traditie onze opener van het nieuwe werkjaar: deze keer maken we een ochtendwandeling in het landelijke Moregem met aansluitend een feestelijke brunch in het OC te Olsene.

Moregem is Wortegems kleinste deelgemeente en telt een goeie 500 inwoners. Het schilderachtige, witte kerkje bepaalt de omgeving en vormt het idyllische onderwerp voor menig fotograaf of kunstenaar.

Via een van de talrijke kerkwegels trekken we het achterland tussen Moregem en Ooike in. De wandeling leidt ons door de weidse akkers en hier en daar worden we verrast door een historische hoeve of een kapelletje dat verloren lijkt te staan in het uitgestrekte landschap.

Na ong. 8 km wandelen begeven we ons naar het Ontmoetingscentrum te Olsene voor de nieuwjaarsdrink en een uitgebreide brunch.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 4 februari 2018 - 09:00 tem 13:00
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
ROOSE FRANK
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!