Mindfulnes digitale training - 8-delige reeks

Mindful' of 'opmerkzaam zijn' betekent: 'de dingen zien, opmerken en benoemen zoals ze werkelijk zijn in het hier en nu'. Het is het vermogen om een open en milde aandacht te hebben voor het huidige moment.Wetenschappelijk onderzoek wijst op een positief effect van het ontwikkelen van deze levenshouding op het welzijn. Zo is er een verband tussen het oefenen in mindfulness en een verhoging van de levenskwaliteit en verbetering in menselijke relaties. Mensen die meer 'mindful' zijn, zijn beter in staat tot het vasthouden van aandacht en concentratie en voelen zich beter in hun vel. Omgekeerd is er bij mensen die regelmatig oefenen in mindfulness een daling in pijnklachten, angstklachten en depressieve klachten vast te stellen. We kunnen stellen dat mensen op een andere manier leren omgaan met conflictsituaties, problemen en stress. Om op die manier in evenwicht te blijven. Wil je meer informatie of wil je inschatten of deze cursus iets voor jou is: kies dan zeker eerst voor de workshop 'Mindfulness iets voor mij?' die we zeer regelmatig organiseren. De deelnameprijs is 'all in' en bevat o.a. een kwaliteitsvolle syllabus en een downloadlink met audiofile. Wie van CM ziekteuitkeringen en/of verhoogde tegemoetkomingen ontvangt betaalt het verlaagde tarief!

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 5 mei 2021 - 19:30 tem 22:00
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€100.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 299.00
Deelnameinformatie

Leden CM betalen 100 euro.

Contactpersoon

Georganiseerd door
In samenwerking met
CM Leuven

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!