De perfecte camper met Etrusco

Etrusco camper
2 minuten leestijd

Instappen en vertrekken. Op je eigen tempo. Elke dag nieuwe horizonten ontdekken. Vrij en onafhankelijk zijn ... met je eigen Etrusco motorhome beleef je de leukste vakantie denkbaar. We helpen je graag op weg om jouw droommotorhome te ontdekken.

actua
  • Kamperen

Urban Camper 

Een veelzijdig talent voor ontdekkers en een wendbare metgezel voor korte uitstapjes en actieve vakanties. 

Campervan: de alleskunner

campervan

Voor spontane roadtrips, zowel voor beginners, kleine gezinnen of koppels, de campervans bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij hun compact formaat zijn ze wendbaar en makkelijk te besturen. Een campervan heeft alles aan boord voor last minute uitstapjes en ultieme vakantievrijheid: een volledig uitgeruste keuken, douche met toilet en een gezellige slaapruimte. Een hefdak biedt extra slaapruimte. Vooral het model van 6 meter lang is populair: de Etrusco CV 600 DB is perfect voor iedereen die een veelzijdige metgezel zoekt. Met de Backrack+ is hij ideaal voor fietsvakanties. 

Vans : Wendbaar en flexibel

rr

Ze combineren het beste van een campervan met een halfintegraal. Design en functionaliteit smelten samen voor een ruimtelijk gevoel. Met een breedte van slechts 2,14 meter is er verrassend veel leefruimte. De slim ontworpen Vario-badkamer en praktische keuken verhogen het reiscomfort. In de ruime garage achteraan vinden al jouw vakantiespullen ruim plaats. Met de van navigeer je moeiteloos door bruisende steden en idyllische landschappen. 

Halfintegraal, Ruimtewonder voor droomreizen

rr

Ze hebben een open, ruime leefruimte met veel plek voor familie en vrienden. Tijdens het reizen kunnen lekkernijen perfect worden bewaard in de XXL-koelkast en bij de volgende stop worden bereid. De elegante bouwvorm is perfect voor reizigers die comfort waarderen. Vooral plattegronden van ongeveer 7 meter lang, zoals de Etrusco T 6900 SB, zijn populair. Deze combineert ruimtelijkheid, compactheid en flexibiliteit voor elke reisbehoefte. 

Alkoof: Onvergetelijke momenten met de familie

Ze overtuigen met een moderne leefruimte en hoge functionaliteit. Een extra slaapruimte boven de cabine biedt plaats voor maximaal zes personen. 

Integraal: Veel ruimte, ontspannen onderweg

rr

De ruime indeling creëert een maximale sfeer van comfort. Dankzij de enorme panoramische voorruit voelt het als een luxe hotel. Moderne extra's, een volledig uitgeruste keuken, een ruime badkamer en comfortabele slaapmogelijkheden zorgen voor het hoogste wooncomfort. Het toppunt van welzijn: de Etrusco I 7400 SBC blinkt uit met een groot bed, een moderne keuken en een grote badkamer met aparte douche. Het stijlvolle interieur maakt de reiservaring compleet. 

Checklist voor de aankoop van een camper

  • Doel: Korte trips of lange reizen?
  • Grootte: Wie reist mee?
  • Uitrusting: Wat is belangrijk?
  • Modellen: Plattegronden vergelijken.
  • Rijden: Maak een afspraak bij een dealer.

In België helpt Dicar Motorhomes je bij het kiezen van de juiste Etrusco camper. 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer