Van bomen en grotten

Grotten van han
1 minuut leestijd

Ga met de voeten van de grond met je gezin en beleef een avontuurlijke overnachting hoog tussen de bomen in het Wildpark van De Grotten van Han!

actua
  • Kamperen

Acht tenten zijn daar op een platform tussen de bomen geïnstalleerd. Elke Tree Tent heeft matrassen, schone lakens, dekens en kussens. Je wordt met de vogels en geniet van het panorama over de Lesse-vallei, recht vanuit je Tree Tent. 

Met wat geluk spot je één van de wilde dieren zoals herten, damherten, oerossen, moeflons, przewalskipaarden en meer terwijl je ontspant op je eigen terrasje. Je krijgt ook een volledige avondmaaltijd, een ontbijtmand vol lekkers en een exclusieve wandeling met een Ranger in de vallei van het Wildpark. Daarbovenop krijg je ook het PassHan-ticket, waarmee je de Grot van Han, het Wildpark en het PrehistoHan-museum bezoekt. 

Een arrangement in de Tree Tent kost € 185 per volwassene, € 97,50 per kind tussen 4 en 11 jaar en € 20 per kind jonger dan 4 jaar. Boeken kan nog tot 2 november via grotte-de-han.be/glamping/tree-tents

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer