Adria lanceert buscampers op Man

2 minuten leestijd

Voor 2024 lanceert Adria buscampers op basis van de MAN TGE. Het nieuwe model - de Twin Max - wordt meteen met drie indelingen in de markt gezet. Hierbij volgt de Sloveense fabrikant de trend om naast de Fiat Ducato nog een alternatief te bieden. Deze campers krijgen een modern design en een groot dakraam boven de zithoek.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Het kortste campermodel, de Adria Twin Max 600 SPB, blijft binnen de zes meter buitenlengte en heeft een dwarsbed achterin dat 195 bij 145 cm groot is. De modellen Adria Twin Max 680 SLB en SGX hebben elk een voertuiglengte van 684 cm. Allebei hebben ze achteraan een dwarsbed en een ruime badkamer met een draaibare wand.

Het bijzondere bij de SGX-indeling is dat het bed elektrisch tot aan het plafond verstelbaar is. Het ligoppervlak is maximaal 196 bij 178 cm groot. Om tussen de bovenkasten te passen, schuift de lattenbodem ook zijwaarts in. De zijstukken van de matras moet je eerst opklappen, daarna schuift de lattenbodem elegant, geruisloos en zonder schokken. Onder het bed is er ruimte voor twee fietsen.

In de achterkant van de SLB-indeling kunnen ook fietsen of andere grote voorwerpen worden vervoerd. Het bed heeft een ligoppervlak van 198/190 cm bij 176 cm. Het kan in het midden worden verdeeld en elk deel kan je tegen de zijwand opklappen. Op deze manier kan de achterkant dubbel worden gebruikt als je alleen onderweg bent. Terwijl je een deel van de achterkant bijvoorbeeld gebruikt voor het vervoer van fietsen, kan je één van de twee matrasdelen gebruiken als eenpersoonsbed. De matras aan de rechterkant is 198 x 88 centimeter groot, die aan de linkerkant 190 x 88 centimeter.

Wat je moet weten over het basisvoertuig MAN TGE:

  • Wordt geleverd met een 2-liter dieselmotor. De standaarduitvoering heeft 140 pk, optioneel is er 177 pk beschikbaar.
  • Keuze tussen een 6-versnellingsbak en een 8-versnellingsbak met automatische transmissie.
  • Afvalwaterafvoer: elektrisch geregeld bij alle Adria Twin Max-modellen.
  • Truma dieselverwarming.
  • Koelkastinhoud: 90 tot 138 liter, afhankelijk van het model.
  • In de langere versies kan het keukenwerkblad naast de tweepits kookplaat worden uitgebreid.

www.adria.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer