Binnenkort opent Camping Cöppens de deuren

1 minuut leestijd
De familie Coppens, zelf fervente kampeerders, opent in het voorjaar een camping in het Zweedse Årjäng, zo’n 200 kilometer ten noorden van Gotenburg.
actua
  • Kamperen

In het najaar van 2020 verhuisde Staf Coppens met zijn gezin naar Zweden. Samen met vrouw Monique en kinderen Beau en Nora wil hij er een nieuw leven opbouwen, dicht bij de natuur. In het voorjaar gaat Camp Grinsby open, de camping waarop de familie Coppens tijdens een kampeertrip verliefd werd. Kampeerders kunnen er dan hun tent of caravan naast een meer of in het bos neerpoten. Ook overnachten in rustieke hutjes behoort tot de mogelijkheden.

“De voorbij jaren reisden we met caravan of motorhome Europa rond”, zegt Coppens. “We kwamen op de mooiste plekjes op aarde terecht. Kamperen brengt ons als familie dichter bij mekaar, maar ook dichter bij alles wat belangrijk is in ons leven. In Zweden geraakten we verwonderd door waanzinnige uitzichten. We vaarden er op de mooiste waters in de ongerepte natuur en vielen in slaap onder de middernachtszon. We willen dat gevoel nu delen met anderen.”

Ook wie niet meteen een trip naar het noorden heeft gepland, kan meegenieten van al dat natuurschoon. In 2021 zendt VTM Camping Cöppens uit, een programma waarin broer Matthias het wel en wee van de familie zal vastleggen.

Meer info en boekingen op www.campgrinsby.eu

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer