Buitengewone condities tijdens de Campaway Days

1 minuut leestijd
Op zaterdag 23 oktober gaan de Campaway Days van start. Gedurende negen dagen komt er een breed scala van activiteiten aan bod bij verschillende motorhome- en caravandealers in heel België.
actua
  • Kamperen

Van zaterdag 23 oktober tot en met zondag 31 oktober geven erkende verdelers buitengewone saloncondities aan alle liefhebbers van motorhomes en caravans. De maand oktober is niet toevallig gekozen: de dagen worden korter, het weer is vaak somber en het verlangen om te reizen komt stilaan terug. Het is dan ook in deze herfstperiode dat veel reisliefhebbers stilaan hun toekomstige uitstappen plannen.  

Mobicar is nog niet uitgezongen 

Ook dit jaar vinden de Campaway Days opnieuw plaats in de maand oktober. Beperkende maatregelen en de onzekerheid rond de pandemie hebben de organisatoren ertoe gebracht Mobicar uit te stellen. Maar geen zorgen: de beurs komt terug in oktober 2022. 

Meer info: www.campaway.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer