Charmant kamperen

1 minuut leestijd

Voor veel kampeerders is het summum, als je tijdens je kampeertrip één met de natuur kan zijn. Geen toeristische, drukke campings dus, maar rust, ruimte en genieten van moeder natuur.

actua
  • Kamperen

In dit boek zet ANWB, de Nederlandse toeristenbond, 76 charmecampings in de kijker in Noorwegen, Denemarken en Zweden. Stuk voor stuk zijn het bijzondere plekken op vlak van ligging, uitstraling en gastvrijheid.

Een charmecamping heeft meestal minder voorzieningen en draagt natuurbeleving hoog in het vaandel. Verwacht je aan groene standplaatsen op idyllische plekken, zoals in de bossen, bij een strand of aan een meertje. Ideaal om Scandinavië te beleven, als je het ons vraagt.

Charmecampings Noorwegen, Zweden en Denemarken – € 23.99 – Uitgegeven door ANWB

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer