Da’s schoon!

1 minuut leestijd

Het platform Campercontact heeft onlangs de winnaars van Campercontact Awards 2023 bekendgemaakt. Camperliefhebbers uit heel Europa hebben gestemd op de beste campings en camperplaatsen.

actua
  • Kamperen

Camping Biej Bokke en Camperhoeve De Bonterie werden gelauwerd als beste camping en camperplaats in België. Omdat duurzaamheid steeds belangrijker wordt, reikte Campercontact dit jaar ook voor het eerst een Duurzaamheids Award uit.

De vakjury van duurzaamheidsspecialisten koos de allerbeste initiatieven uit in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. In eigen land werd Hoeve ’t Hof Bellewaerde verkozen tot duurzaamste camperplaats. De jury was enthousiast over het waterzuiveringssysteem en de innovatieve phytoparking, een parkeerplaats uit planten en groen in plaats van beton en asfalt. Het belucht rietveld onder de parkeerplaats zuivert het afvalwater, zodat het kan worden hergebruikt voor toiletspoeling.

www.campercontact.com/nl/blog/campercontact-awards-uitgereikt-aan-beste-camping-en-camperplaats

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer