Etrusco kiest voor smal en compact

2 minuten leestijd

Na het succes van de Ford-basis modellen in het seizoen van 2023 zet Etrusco deze trend verder met de nieuwe V-serie op basis van de Renault Master.

actua
  • Kamperen met de motorhome

De twee compacte modellen hebben een breedte van slechts 214 cm, wat hen 18 cm smaller maakt dan de traditionele halfintegralen van Etrusco. Onder de motorkap zit de krachtige 2.3 dCi motor met 145 pk. Ze zijn verkrijgbaar in zowel de standaardversie als de Complete Selection-variant, die verschillende optionele pakketten bevat.

Het V 5.9 DR-model is niet alleen compact in de breedte, maar met slechts 599 cm ook in de lengte. Ondanks de compacte afmetingen biedt het toch een achterste bagageruimte die klein, maar nuttig is. De indeling is goed doordacht, met een compacte zithoek aan de voorzijde die geïntegreerd is met de draaibare cabinestoelen en een dwarsbed achteraan. Onder het bed zit een kleerkast met een deur. De keuken is compact, maar functioneel. De badkamer maakt optimaal gebruik van de ruimte door de wastafelwand te draaien, waardoor een aparte doucheruimte ontstaat.

De V 6.8 SR is 682 cm lang maar behoudt dezelfde breedte van 214 cm. Dit model biedt een grotere garage met toegang via twee deuren. De grotere buitenafmetingen vertalen zich in een ruimer interieur. De achterzijde van de V 6.8 SR is vooral opvallend, met twee aparte eenpersoonsbedden gescheiden door een gang met een ladder. Onder de bedden zitten kasten voor voldoende opbergruimte. Ook bij dit model is er een roterende wandoplossing voor de badkamer, waardoor een aparte doucheruimte wordt gecreëerd.

www.etrusco.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer