75 jaar bevrijd! Fiets mee met de Liberation Ride!

Fietsen is vrijheid! En daarom is er op 14.09.19 de Liberation Ride in Tielt. Grinta stippelde routes uit van 120, 80, 40 of 20 km langs plaatsen waar de Poolse troepen van generaal Maczek op het einde van WOII vrede en vreugde brachten. 

2

Fiets mee in peloton of met je gezin en maak kans op een gratis reis naar Polen.  Je finisht in het sfeervolle Poolse dorp, met Poolse streekproducten, concerten, info over fietsen in de Poolse regio’s en met fietsstunts door trialbiker Krystian Herba!

Meer info

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!