E-bike beurs in Zandhoven

Zou je er graag een paar e-bikes testen? Kom dan naar deze gratis beurs waar verschillende fietshandelaars hun nieuwste e-bikes tentoonstellen en waar je ze kan testen.

2

Met die e-bike komen vaak ook heel wat vragen. Wat moet je weten over de wetgeving rond elektrisch fietsen? Heb je een verzekering nodig? En wat met een rijbewijs, nummerplaat en helm? Moet je je e-bike inschrijven? Je bent weer helemaal mee dankzij de workshops die op de E-bike beurs worden gegeven. Tijdens deze workshops geven fietsconsulenten van Pasar én agenten van politiezone ZARA je een degelijke uitleg over de verschillende types fietsen.

Droom je van weekendjes weg of zelfs hele fietsreizen met je e-bike? Op de infostand van Pasar kan je je laten inspireren om jouw volgende uitstap te plannen.

Meer info 

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!