REISWIJZER. de Eifel-Höhen-Route

5 minuten leestijd

Ongerepte beukenbossen, prachtige stuwmeren, charmante vakwerkdorpjes: deze gevarieerde fietsroute rond het nationaal park Eifel behoort tot het mooiste wat de Eifel in petto heeft voor een fietsvakantie met het hele gezin. Met een e-bike vormen ook de pittigste heuvels geen probleem.

praktisch
  • Fietsen
  • Uitstappen en vakanties

Auto: Brussel–Heimbach: 175 km

●      Trein: Met de trein spoor je in ca. 2,5 uur van Brussel-Zuid naar Heimbach (2x overstappen in Aachen Hbf en Düren). Retourticket vanaf ca. € 55.

●      Fietstransport op de trein: De fiets kan op de meeste IC- en regionale treinen mee. Voor internationale treinen gelden strengere regels. Hier moet de fiets/e-bike in de regel in een fietshoes (135 x 85 cm bij Thalys, 120 x 90 cm bij ICE) worden vervoerd.

VERVOER TER PLAATSE

●      Trein

Stations langs de route zijn er in Heimbach, Mechernich, Kall en Satzvey. Handig wanneer je bijvoorbeeld een etappe wil inkorten of overslaan. Een fietsticket kost € 5,10.

Bahn.de

E-BIKE HUREN

                eifelRAD

Schwammenauel 6, Heimbach

eifelrad.de

mei-sept. ma.-di., do.-za. 9-12 u; okt.-april di., do. en za. 11-16 u

Prijsvoorbeelden: 1 dag € 29, 1 week € 183

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer