Ietsje korter, nog meer flair

2 minuten leestijd

Met het succesvolle debuut van de nieuwe Flair-generatie vorig jaar heeft Niesmann+Bischoff de li-ner-klasse opnieuw gedefinieerd.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Naast de Flair 920 (927 cm lang) presenteert men voor het eerst de iets kortere Flair 880 (lengte 887 cm). Beide Flair-modellen hebben dezelfde indeling. De keuken is iets korter, maar heeft plaats genoeg voor de elektrisch uitschuifbare afzuigkap,vaatwasser en ruime oven met grillfunctie en handige magnetron.

De Flair 880 heeft een ruime koelkast met aparte vriezer in de kastwand geïntegreerd, zo wordt het design niet wordt onderbroken door de koelkastdeur. Hierdoor lijkt de leefruimte optisch veel groter, want de koelkast en kleerkast vormen één geheel. Voor de bovenkast boven de keuken en de ladefronten kan je kiezen voor houtfineer in ‘Walnut planket’, ‘Breeze Oak’ of mat wit.

Het keukenwerkblad is gemaakt van stevige kunststeen, met een ingebouwde gootsteen. De Flair biedt veel ruimte onder het oppervlak: een zeer functionele dubbele vloer verbergt alle belangrijke tanks en slimme technische elementen. Met een systeem van uitschuifbare lades wordt de beschikbare ruimte zo eenvoudig en comfortabel mogelijk benut.

Wat je wil weten over de Flair 880:

  • Standaard uitgerust met een 100 Ah lithiumbatterij.
  • De autonome stroomvoorziening kan worden uitgebreid tot wel 6 x 100 Ah, in combinatie met een krachtige omvormer, oplader en een batterijbeheersysteem.
  • Keuze uit een 220- of 440-Watt zonne-energiesysteem.
  • Een watertank van 370 liter en een afvalwatertank van 250 liter.
  • Met het optionele Liner Pakket ook een vast toilet met een tank van 200 liter, inclusief keramische kom en vloerverwarming.

www.niesmann-bischoff.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer