Kamperen in de lucht

1 minuut leestijd
Twee stevige bomen: meer heb je niet nodig voor een hangmat. Zo’n ding nodigt uit om te relaxen en erin overnachten maakt kamperen instant avontuurlijker én vrijer.
actua

Slapen in een hangmat is minder alledaags dan een nachtje in een tent, camper, caravan of vouwwagen, maar het is vooral ook lekker makkelijk: je hoeft weinig mee te zeulen en het is verrassend comfortabel, want een goede hangmat past zich aan je lichaam aan.

Laat je informeren over de verschillende types en installeer eventueel een muggennet over de hangmat om je cocon nog rustgevender te maken.

Opgepast: in België en Nederland mag je niet wildkamperen, dus je hangmat in de vrije natuur ophangen kan niet. Sommige campings voorzien speciale ‘hangplekken’. Waar installeer jij binnenkort je nestje?

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer