Ervaar het buitenleven bij RCN Vakantieparken

Voor een onvergetelijke vakantie reserveer je een plekje op een van de 17 RCN Vakantieparken. RCN staat voor heerlijke vakanties op prachtige locaties, midden in de natuur van Nederland en Frankrijk. Ben je op zoek naar de échte natuurbeleving? Dan zit je goed bij RCN.

3

De ideale kampeervakantie

De parken liggen verspreid door Nederland en Frankrijk, altijd midden in de mooiste natuurgebieden. Op alle parken is er een ruime keuze aan kampeermogelijkheden. Plaats je tent direct aan het water of kies zelf een mooi plekje op de Wildenberg. Of kies, lekker luxe, voor een kampeerplaats met privé sanitair midden in het bos. Het kan allemaal bij RCN.

Huur jouw droomverblijf

Liever in een accommodatie verblijven? Ook dan zit je goed bij RCN. Van eenvoudige tent tot luxe vakantievilla, er is altijd een verblijf dat past bij jou en je vakantiegezelschap. Wil je eens wat anders? Boek dan eens een van de unieke glampingaccommodaties.

Altijd iets te doen

Kom je vakantie vieren bij RCN? Dan verveel je je geen moment! Op de parken worden er door de recreatieteams allerlei activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. En als je er liever op uit gaat in de omgeving, dan geven wij je graag de beste tips. Geniet al wandelend of fietsend van de prachtige natuur rondom de parken. Of ga voor meer actie en ga canyoningen in de Franse rivieren. Maar er is nog véél meer te beleven in de omgeving van onze parken, we helpen je graag verder.

Speciale actie voor Pasar-leden

Als Pasar-lid profiteer je bij RCN Vakantieparken nu van uniek voordeel. Je ontvangt tot meer dan 50% korting op een kampeerplaats op een van de 17 vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Je kampeert met 2 personen al voor €14 per nacht.

Liever in een van de accommodaties van RCN verblijven? Dan profiteer je van €50 korting op een week.

Kijk voor meer informatie over de Pasar-ledenactie en reservaties op rcn.nl/pasar

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!