La Strada legt accent op heerlijk slapen

2 minuten leestijd

Als je met meer dan twee in een camper wilt slapen, stuit je vaak op het dilemma van het gebruik van een hefdak of het ombouwen van de zithoek. De La Strada Avanti EBF kiest voor een andere oplos-sing: een paviljoenbed boven het bestuurdersgedeelte.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Achterin de camper vind je twee enkele bedden met een lengte van 195 en 185 cm lang. Deze bedden kunnen worden samengevoegd tot een groot bed van 200x200 cm. Daarnaast is er een tweede bed beschikbaar boven de zithoek. Hier is de matras 130 cm breed en 200 cm lang.

Zelfs op het kortste punt meet het nog steeds 175 cm, waardoor zelfs oudere kinderen of volwassenen comfortabel kunnen meereizen. Twee dakramen en een optioneel zijraam zorgen voor ventilatie en natuurlijk licht. Daarnaast zijn er twee LED-leeslampjes bevestigd aan het hoofdeinde. Alle bedden hebben veersystemen en koudschuimmatrassen voor een goede nachtrust.

Onder de enkele bedden achterin is er voldoende opbergruimte voor kleding en uitrusting, in de vorm van lades en een compacte kleerkast met kledingstang. Bovendien kan de ruimte onder het bed, die vanaf de achterkant toegankelijk is, worden omgebouwd tot een garage voor grote spullen. Het hoofdeinde van het dwarsbed kan worden opgeklapt, waardoor er zelfs twee standaardfietsen dwars kunnen worden opgeborgen. Zo kan er onderweg nog steeds iemand op het overgebleven bed slapen.

De La Strada Avanti EBF is voorzien van een verwarmbare dubbele vloer, waardoor je zelfs in de winter comfortabel kunt kamperen. Bovendien biedt de dubbele vloer extra opbergruimte voor bagage. Het basisvoertuig is de Fiat Ducato, verkrijgbaar met een 140- of optioneel een 180 pk-motor.

 

www.la-strada.it

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer