LeVoyageur keert terug naar Mercedes

2 minuten leestijd
De Franse fabrikant lanceert een nieuwe serie op Mercedes: de Heritage.
actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Het gamma bestaat uit vier modellen die verkrijgbaar zijn in twee lengtes. Je kiest uit een centraal bed of een twinbed. De nieuweling is een echte LeVoyageur: elegante rondingen, harmonieuze lijnen van voor tot achter en het typische licht afgeronde dak. Het interieurdesign is functioneel en bestaat uitsluitend uit topmaterialen. Achter het stuur voel je je in een echte cockpit. Standaard krijg je een motor van 143 pk, optioneel is een motor van 170 pk verkrijgbaar net zoals een 9-traps automaat. Zoals het een Mercedes eigen is, zijn heel wat veiligheidsuitrustingen, zoals zijwindassistent, standaard.

De Mercedes Sprinter-motor in combinatie met het Alko-chassis matcht betrouwbaarheid aan robuustheid. De reeks bouwt voort op de expertise van de Classic-reeks in het leveren van uitstekende Klasse 3 gecertificeerde isolatie. De dubbele vloerstructuur maximaliseert de ruimte en met een hoogte van 26 cm biedt het een uniek volume voor de opslag van een grote hoeveelheid apparatuur.

Het Heritage-gamma heeft de meest innovatieve uitrusting in de sector. Zo is er de vernieuwende ‘drone view’ technologie met vier high-definition 180° camera's aan de vier zijden van het voertuig. Op het grote 7" scherm zie je de camper op een 360° beeld. Je hebt steeds zicht op de volledige camper en vermijdt dode hoeken. De camera heeft ook een dashcamfunctie. Alle beelden worden opgenomen op een speciale 4GB geheugenkaart en kunnen tot acht uur opnames bewaren.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer