LMC komt met een nieuwe buscamper!

2 minuten leestijd
De Duitse fabrikant uit Sassenberg presenteert niet alleen een nieuw en modern logo, ze zet meteen een nieuwe reeks buscampers in de markt. Een primeur voor LMC! De nieuwe Innovan is er zowel voor een weekendje weg als voor de langere kampeervakanties.
actua
  • Kamperen met de motorhome

"Met de LMC Innovan voegen we de populaire buscamper toe aan ons portfolio. Zijn  compacte afmetingen van 5,40 tot 6,40 meter zijn perfect geschikt voor kampeerliefhebbers die zowel houden van een weekendje weg als van langere vakanties", zegt Bodo Diller,  merkmanager van LMC Caravan GmbH & Co. KG. Het bedrijf uit Sassenberg biedt niet minder dan drie slimme indelingen voor de nieuwe buscamper - twee met een tweepersoonsbed achterin, plus een model met eenpersoonsbedden. De Innovan zal zich dankzij scherpe prijzen situeren in het instapsegment maar toch een hoogwaardige standaarduitrusting bieden zoals een zonnescherm en achteruitrijcamera.  

Tijdloos en modern design 

Gezellig en comfortabel voor twee, zelfs met een baby en - door het gebruik van een pop-up dak – kunnen nog twee kinderen meereizen. De compacte Innovan is een comfortabele plek om te reizen en te leven. De binnenhuisarchitectuur is minimalistisch, de kleuren sober. De tijdloze en moderne kleurstelling taupe doet zijn intrede. Dit zorgt voor een mooi contrast in combinatie met oppervlakken in lichte eik zoals het keukenaanrecht en het tafelblad.  

In het interieur gebruikt men nieuwe materialen die geen vingerdrukken nalaten. De hoekige bovenkasten, zonder handgreep, zijn bewust zo gekozen om het interieur een eigen gezicht te geven. In de badkamer harmonieert helder wit met de grijze vlakken, slim ingebouwde LED-spots zorgen voor een aangename verlichting. Daglicht stroomt binnen via het panoramische dakluik. Ergonomische bekleding is standaard.

 Zoals zijn naam doet vermoeden zit de Innovan vol met slimme, doordachte oplossingen. Bijvoorbeeld de deur van de energiezuinige compressorkoelkast heeft aan beide zijden een stop en kan zowel van binnen als van buiten het voertuig worden geopend. In de keuken zijn de universele inhaakrails zeer praktisch voor het opbergen van kookgerei en andere gebruiksvoorwerpen op te hangen. De geïsoleerde en verwarmde verswatertank bevindt zich onder het voertuig voor meer opslagruimte. Het diesel verwarmingssysteem is stil en heeft een lage uitstoot. Isofix-bevestigingen zorgen ervoor dat zelfs de jongste passagiers veilig meereizen. 

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer