Nieuwe camperplaatsen in Roeselare

1 minuut leestijd

Goed nieuws voor de campertoeristen onder ons: Roeselare pakt uit met zes nieuwe campeerplaatsen, verspreid over drie locaties.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Zo positioneert Roeselare zich nu als een aantrekkelijke bestemming voor meerdaags verblijfstoerisme. Omdat er zoveel vraag was naar camperplaatsen, zijn er twee gratis camperplaatsen bijgekomen op zowel de OnzeLieve-Vrouwemarkt, parking De Spil en parking Heilig Kruisplein in Beveren. De plaatsen hebben een toplocatie, maar geen faciliteiten zoals lozingsputten of drinkbaar water.

Onze tip? Bezoek KOERS, het Museum van de Wielersport en volg vandaaruit de bewegwijzerde fietsroute “Hoeveroute West”. Tijdens deze rustige tocht van 30 kilometer ontdek je het landelijk karakter van Roeselare en passeer je tal van hoeves.

https://visitroeselare.be/

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer