Nieuwe Summit buscampers met flexibele badkamers

2 minuten leestijd

Het hoogtepunt van de nieuwe Summit Shine-modellen is het ‘Raumbad’ (ruimtebad) met de dou-che slim naar het midden van het voertuig verplaatst.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Tussen de keuken en de badkamer, direct voor het bed, zit nu een luik in de vloer dat een ingebouwde douchebodem verbergt. Met een roldeur wordt de badkamer afgescheiden van de rest van het interieur.

Nog een andere schuifoplossing kan rond de douchebak worden uitgetrokken en vormt samen met de badkamerdeur een douchecabine. De scheidingswanden zijn zeer robuust met hun aluminium afwerking. Afhankelijk van de indeling is er in de badkamer een vaste wastafel (in de 600 R Plus en de 640 R) of een inklapbaar model (in de 540 R en 600 LR).

Voor het modeljaar 2024 worden nog andere verbeteringen doorgevoerd. Een kleine maar mooie update is het nieuwe badkamerraam in de modellen met een draaibare badkamer. Hierdoor kan de douchekop nu eenvoudig door het raam naar buiten worden gehaald voor een buitendouche. Alle camperbussen worden geleverd met een nieuw vliegenscherm voor de schuifdeur. Het kan eenvoudig worden uitgetrokken en is stabieler en gebruiksvriendelijker.

Pössl heeft in de Summit-, Summit Prime- en Summit Shine-series een E-Box, ontwikkeld door Pössl in samenwerking met ETA, een leverancier uit de auto-industrie. Die combineert elektrische apparaten zoals een booster, FI-module en 220V-module in één eenheid. Met het nieuwe display kan je alle apparaten via een centrale eenheid bedienen.

www.poessl-mobile.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer