Op bivak met de Vier Heemskinderen

1 minuut leestijd
De Ros Beiaardommegang mag dan wel afgelopen zijn, ook deze zomer blijft Dendermonde in de ban van het mythische paard. Zo is er onder meer Bivak Bayard, een gloednieuw glampingconcept aan de boorden van de oude Dender.
actua
  • Kamperen

Tijdens Bivak Bayard overnacht het hele gezin één nacht in een tent op het Scoutsplein van Dendermonde. Kinderen maken via een hedendaags, creatief doe-kamp kennis met het eeuwenoude verhaal van het onsterfelijke paard. Samen met ouders, vrienden of familie zullen ze ondergedompeld worden in de wereld van de Heemskinderen. 

Na een magische namiddag vol theater, knutselen, puzzelen, sport en spel kan er gebarbecued worden op een Ofyr, nagenoten worden aan het kampvuur en overnacht worden in een comfortabele luxetent. Bij het ochtendgloren wordt er nog een verkwikkend ontbijt aangeboden.

Vier avonden toveren de organisatoren het kamp onder de noemer Midsommer om in het gezelligste openluchtrestaurant van Dendermonde en kan er gedineerd worden  onder een prachtige stretchtent op de unieke locatie. Het Dendermondse restaurant Fleems verwent de zintuigen op 19 en 29 juli en op 2 augustus. Op 26 juli kan je genieten van een heerlijke BBQ door Atelier Batselier brengt kwaliteit van de bovenste plank!

Bivak Bayard van 15 juli tot 8 augustus in Dendermonde. Alle info: www.bivakbayard.be

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer