Speciale reeks Cristal als succesnummer Fleurette en Florium

2 minuten leestijd
De Franse merken Fleurette en Florium zijn, met uitzondering van hun interieur, identiek aan elkaar qua modellen en indelingen. Liefhebbers van bruin hout kiezen voor Fleurette, wie het graag wat moderner heeft, kiest voor Florium en zijn grijze kleurtint.
actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Vorig jaar zette Fleurette met de Cristal een speciale serie in de markt met een zeer rijkelijke uitrusting. Het gaat om de halfintegralen 64 LDF (647 cm, Frans bed), 70 LMF (697 cm, vrijstaand bed), 74 LMF (738 cm, vrijstaand bed) en de integralen 71 LMF (719 cm, vrijstaand bed) en 75 LMF (749 cm, vrijstaand bed). De premium uitrusting omvat een Truma 6 EH combiverwarming op gas en elektriciteit, een lederen stuurwiel met radiobediening, lederen cabinestoelen en bijpassende gordijnen en kussens. Dit alles overgoten met een typische en warme Franse saus.

Bij de compacte halfintegralen is de nieuwe 68 LMC bijzonder. Hij is 685 cm lang en heeft achteraan een vrijstaand bed van 190 bij 140 cm, een ruime koelkast van 150l en een garage waar je tot 1.200l bagage in vervoert.

Als de campers van Fleurette in het algemeen zo succesvol zijn, dan komt dat omdat ze vooral gekend zijn voor hun eigen polyester werkplaats, waardoor het de reputatie heeft gekregen van een carrosserie van topklasse met minutieus bewerkte en gebogen vormen. Ook het interieur is zo ingenieus en comfortabel mogelijk ontworpen, met een bijzondere nadruk op de kwaliteit van het beddengoed (groot assortiment centrale bedden van 150 cm met Evoluflex High Resilience matrassen).

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer