Tenerife, een bestemming die je weet te verrassen

Tenerife is zo één van die bestemmingen die je echt weet te verrassen. Zeker wanneer het op natuur aankomt. Een plek waar je ongelofelijk mooie wandelingen kan maken, je er met de fiets op uit trekt of gewoon actief je vakantie doorbrengt.

Je kent Tenerife van de Teide maar het eiland is zo divers van natuur. Van een vulkanisch maanlandschap tot subtropische regenwouden.

Met meer dan 1.500km aan bewegwijzerde wandelpaden en een eeuwige lente is de bestemming dan ook ideaal voor wandel- of fietsfanaten het hele jaar door.

Meer info vind je op www.webtenerife.nl

4

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!