Stap mee met de Oxfam Trailwalker

Na 15 zomeredities vindt de sportieve solidariteitswandeling Oxfam Trailwalker dit jaar plaats in het verlengde weekend van 19 en 20 mei.

1

Als team van 4 personen zamel je fondsen in voor Oxfam om de strijd tegen ongelijkheid te ondersteunen, en moet je 100 km lopen in 30 uur of 25 km in 7 uur. Bovendien wandel je door het prachtige Grote Woud van Saint Hubert en kan je een team supporters meebrengen die je gedurende de tocht aanmoedigen en helpen.

Inschrijven kan op oxfamtrailwalker.be 

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!