25 bijzondere wandelroutes in Vlaanderen

1 minuut leestijd

Wanneer Lus De Ridder niet voor de klas staat, is ze aan het wandelen. In januari 2020 besloot ze om haar favoriete paden, wandelervaringen en tips te delen op Instagram. Haar account @staycation.belgium sloeg onmiddellijk aan, en is in de loop van 2020 en 2021 aan een sneltempo gegroeid.

actua
  • Wandelen

Lus testte talloze wandelingen in Vlaanderen uit en deelt op Instagram enthousiast de ene tip na de andere. Voor De kleine wandelgids selecteerde ze 25 van de mooiste en meest gevarieerde routes: 5 in elke provincie, van 3 tot 16 kilometer. De uitgestippelde en bewegwijzerde tochten leiden door bijzondere en ongerepte landschappen, van het Pajottenland tot de Westhoek, van de Vlaamse Ardennen tot de Limburgse heuvels. 

Spectaculaire panorama’s, plankenpaden, fotogenieke plekjes, meanderende rivieren, uitgestrekte zones met rustig grazende galloways: deze gids staat boordevol magische plekken in Vlaanderen. De heldere beschrijvingen, overzichtelijke praktische informatie en kaartjes van de route helpen wandelaars vlot op weg. En de tips in de omgeving – van meer knappe routes tot de beste stop voor een hapje en een drankje of een geweldig logeeradres – bieden volop inspiratie om de wandelingen te koppelen aan een weekendje weg.

De kleine wandelgids: 25 bijzondere routes in Vlaanderen, ISBN 9789460582905, te koop via Luster

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer