Audiotour voor kleine landgarnalen

1 minuut leestijd

Wie naar Oostende gaat, kan niet om de Mercator heen. Het zeilschip voer in de jaren dertig onder andere naar het Paaseiland en bracht later ook het stoffelijk overschot van Pater Damiaan naar België.

actua
  • Uitstappen en vakanties
  • Wandelen

En ook al ligt de driemaster ondertussen al heel lang stil, toch heeft het museumstuk sinds kort een nieuwe kapitein.

Panekazak is zijn naam en hij leidt je kroost graag door de Koningin der Badsteden. Dat doet hij met hulp van zijn scheepsmaten: een boegmossel en een maritiem beterweterschapper.

De audiotour is gemaakt door Het Geluidshuis en dat betekent dus twee uur wandelplezier voor alle landgarnalen tussen 8 en 88.  

Je kan voor € 5,49 de app downloaden in de App Store of Google Play, of een voucher halen bij Toerisme Oostende voor een gratis download. www.visitoostende.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer