Bakstenen, kastelen en sluizen

1 minuut leestijd

Waterrijke natuur, veerdiensten en autovrije dijkwegen: dat hebben de drie nieuwe thematische fietsroutes in het Scheldeland met elkaar gemeen.

actua
  • Wandelen

Op tijd opstaan is de boodschap, want op elk van de lussen valt er onderweg heel wat te bezoeken. Op de Scheldekastelenroute zijn dat bijvoorbeeld de Abdij van Bornem en kasteel de Marnix de Sainte Aldegonde.

De Baksteenroute brengt je alles bij over Rupelse klei en steenbakkerijen, en de Van Sluis naar Sluisroute trakteert onder andere op een stiltegebied en een onbewoond eiland.

De routes lopen langs fietsknooppunten en je kan gratis kaartjes en coördinaten downloaden.

Wil je je alvast voorbereiden op de baksteenroute? Dan kan je het artikel dat hierover al verscheen in Pasar nog eens bekijken:  www.pasar.be/artikel/fietsen/als-stenen-vertellen

scheldeland.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer