De welriekende douche

1 minuut leestijd

Een marktonderzoek van Thetford wees uit dat camperaars de geur van het grijswater (afkomstig uit keuken of badkamer) nog onaangenamer vinden dan die van het zwart water (uit het toilet). Omdat de grijswatertanks gemiddeld pas om de drie tot zes dagen worden geledigd, zit er dus al snel een reukje aan je camper.

praktisch
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen met de caravan

Specifiek voor dit probleem ontwikkelde Thetford het product Grey Water Fresh Concentrated. Het is zeer eenvoudig in gebruik: je giet het na het legen van de grijswatertank meteen in de gootsteen- of doucheafvoer (een dosis van 80 ml volstaat voor een doorsnee tank van 100 liter) en het concentraat voorkomt zo afzettingen in de leidingen en grijswatertank en daarmee nare geurtjes in de caravan of camper. Een kleine lichtgewichtfles is goed voor 10 doseringen.

Leuk want: de stinkende afvoer is nu verleden tijd.

www.thetford.eu

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer