De Weser is (alweer) de winnaar

1 minuut leestijd

Ligt het aan het weidse landschap met vakwerkdorpen, de imposante burchten en kastelen, de passage in hanzenstad Bremen of de aankomst bij de Waddenzee?

actua
  • Fietsen

Of is het te danken aan de Weser die al dat moois met elkaar verbindt? Feit is dat Der Weser-Radweg voor de vierde keer verkozen is tot mooiste langeafstandsroute van Duitsland. Daarnaast werd ook het viersterrenkwaliteitslabel vernieuwd.

Niet meer twijfelen dus, over waar je volgende zomer best kan gaan fietsen in Duitsland. De 520 kilometer is opgedeeld in 8 etappes en op de website vind je alle details en overnachtingsplaatsen.

Ook voor de minder getrainde fietser is dit een aanrader want de route scoort 1 op conditie en techniek en 5 op landschap en beleving.

weserradweg-info.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer