Met een app door het groots hertogdom

1 minuut leestijd

We kijken er misschien nog iets te vaak overheen als we op zoek zijn naar een vakantiebestemming, maar het Groothertogdom Luxemburg weet hoe het bezoekers in de watten moet leggen.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Zo is het openbaar vervoer sinds vorig jaar gratis voor iedereen en kan je makkelijk bagagevervoer reserveren voor doorgaande tochten door pakweg het Mullerthal of de Moezelvallei.

En dankzij de nieuwe app VisitLuxembourg kan je nu ook thuis of ter plekke alle informatie vinden die je nodig hebt.

De digitale reisbegeleider wijst de weg naar bistro’s en wijnmakers, uitkijkpunten en musea, en tientallen wandelingen en fietstochten.

Je checkt het weer, de beste manier om ergens te geraken en reserveert vanuit de app. En zo klik je jezelf in een paar tellen naar een verrassende vakantie in dat kleine maar fijne landje van rivieren, rotsformaties, heuvels en bossen.

www.movewecarry.lu - www.visitluxembourg.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer