Op twee wielen door Wallonië

1 minuut leestijd

Laat je je graag in de kuiten bijten? Dan kom je in Wallonië aan je trekken, maar ook familiefietsers kunnen aan de andere kant van de taalgrens mooie tochten maken.

actua
  • Fietsen

Om je keuzestress tussen RAVeL (trage wegennetwerk), themaroutes, langeafstandspaden en knooppuntnetwerken te besparen, heeft VISITWallonia een brochure gemaakt met de twintig mooiste routes langs kastelen en dorpen, rivieren en bossen.

Van vlak maar lang langs de Maas tot flinke klimmetjes bij La Transardennaise: inspiratie genoeg voor een hele zomer fietspret.

Je kan Heerlijk fietsen in Wallonië en de Ardennen: 20 niet te missen fietstochten gratis meenemen bij een dienst voor toerisme of downloaden op de website.

www.walloniebelgietoerisme.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer