Pak je tijd tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

1 minuut leestijd

Van 1 tot 10 oktober slaan tal van organisaties de handen in elkaar om de aandacht te vestigen op  geestelijke gezondheid. Ook Pasar draagt zijn steentje bij. Hier ontdek je al onze initiatieven in het Leuvense en de Vlaamse Ardennen.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Ontdek de wandelpodcast

Traag Graag: tussen de Soep en de Feiten is toe aan z'n tweede editie. In Leuven kan je op 4 en 5 oktober genieten van een gevarieerd programma helemaal in teken van onthaasting. HuisvandeMens – Leuven & Pasar ontwikkelde samen met cultuurhistoricus en antropoloog Joris Capenberghs een wandelpodcast. Die ontdek je voor het eerst op verrassende podcastwandeling (met soep), op 3 oktober van 12u tot 13u.

Verder staat er ook een kunstexpo, een stand-up comedy-avond, yogasessies, een stilteworkshop en nog veel meer op het programma.

Meer info en inschrijvingen op soepenfeiten.weebly.com

Pak je tijd op de markt

Woon je in de Vlaamse Ardennen en ga je graag naar de wekelijkse markt? Misschien kom je Pasar dan binnenkort tegen. Onze vrijwilligers trekken samen met (… Marie-Claire, vul jij eens aan welke organisaties aub…) naar de markt van Zottegem (3/10), Ronse (4/10) en Oudenaarde (5/10). Ga in gesprek met één van onze vrijwilligers, (her)ontdek het belang van vrije tijd en ga naar huis met je eigen pakje tijd.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer