Tussen dennen en duinen

1 minuut leestijd

Wandelnetwerk Kempense Heuvelrug bestaat al sinds 2005 en was aan vernieuwing toe. Daarom is nu 39 kilometer aan traject toegevoegd.

 

actua
  • Wandelen

Daarnaast is ingezet op meer natuur, betere verbindingen en aantrekkelijkere wegen. De nieuwe wandelkaart toont alle knooppunten en routes en presenteert ook vijf suggestielussen.

Zo kan je met buggy of rolstoel naar Kasterlee voor het Reuze Rollerpad, met kleine kinderen naar Retie voor het Hekselienpad of naar Herentals voor de vogelparadijzen van Zwart Water en Snepkensvijver.

De kaart met 350 kilometer wandelroutes tussen dennen en duinen is te koop bij Standaard Boekhandel of bij de toeristische diensten van het netwerk.

www.kempen.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer