Virtueel woudwandelen

1 minuut leestijd

Fans van knooppuntwandelen hebben er weer een bestemming bij, want in het Zoniënwoud werd een nieuw wandelnetwerk ingehuldigd met 170 kilometer aan paden.

actua
  • Wandelen

In het bos zelf zal je daar weinig van merken, want de bekende paaltjes zijn er niet te zien. De trajecten en knooppunten zijn virtueel en enkel zichtbaar via een online wandelrouteplanner of de Wandelknooppuntapp.

Geen fan van digitaal wandelen? De thematische bewegwijzering van de bestaande wandelingen blijft behouden zodat je ook zonder smartphone door het grootste loofwoud van Vlaanderen kan stappen.

In Overijse en Tervuren sluiten de paden aan op het (bewegwijzerde) wandelnetwerk Zuid-Dijleland, goed voor nog eens 300 kilometer aan trage wegen.

www.toerismevlaamsbrabant.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer